Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd op de Phantom highspeed camera’s om Super Slowmotion beelden te maken. See the Unseen. Het is en blijft fascinerend wat slowmotion in beeld brengt. Niet alleen werk ik hierbij op set voor commercials of film, maar ook voor de industrie. Valproeven, foutopsporing bij hoge snelheid producties et cetera. Sport en de medische wereld voor zowel mens als dier om bewegingen te kunnen analyseren welke normaliter niet te zien zijn.

Phantom High Speed ervaring:
– Phantom Flex 2k
– Phantom Flex 4k
– Phantom Miro

Om de beelden naar een hoger niveau te brengen maak ik graag gebruik van techniek. Zoals Cable-Cams en Robots. Hiervoor werk ik samen met Event Robotic & Motion Control Europe

Meestal ben ik dan ook te vinden op een set waarbij de shots net even wat anders moeten. Daarbij focus ik me als DoP of als operator op het super slowmotion. Zowel op set als voor het overige filmwerk werk ik graag samen met regisseur Jorrit Stollman.

Buiten het filmwerk om werk ik graag samen met partijen om projecten op te zetten. Zo ben ik mede oprichter van de Whooop Coƶperatie fullservice marketing en event agency waarbij het film deel uiteraard mijn verantwoording is.

De wereld van film is alleen niet zo analoog meer. Ik geloof in automatisering en de bits en bytes van films. Data. Om dat voor projecten goed op te kunnen zetten werk ik samen met Bit-Special waar een groot aantal Unity bouwers zitten.

Tevens heb ik me verbonden als ambassadeur aan cameranu.nl, leverancier en webshop van camera en fotografie equipement.