De angst voor het verlies van data!

Bijna dagelijks kom ik het wel tegen. Noem het de sluitpost op de set. Even snel een USB harddisk die bij de lokale super wordt gehaald om zo snel even alles wat die dag gedraaid is op te slaan. Vaak ook nog trage schijven. De overuren voor het wegschrijven van de data worden snel vergeten. Maar een goed opslagmedium is van levensbelang! Al lange tijd werk ik met Angelbird schijven. Snel en betrouwbaar! Ja, ze zijn duurder dan de mooie oranje schijven, maar dat verdien je snel terug in de overuren en geen corrupte data. Wil je advies of een degelijke DIT oplossing? Een op maat gebouwde DIT set met Angelbird en Blackmagic Design hardware om veilig en snel data handling op set uit te kunnen voeren. Daarnaast uitbouw mogelijk om met Davinci Resolve snel op set grading te kunnen doen. Bel of mail me!